SMALL GROUP TRAINING

Sport je lieven in groep dan alleen? Dankzij de 'Small Group Training' kan je in een kleine groep komen trainen. We bieden drie verschillende soorten van groepstraining aan.

HIIT CARDIO

High Intensity Interval Training - uithouding

Deze high intensity intervaltraining van 30 minuten is volledig gericht op het verbeteren van je conditie en verbranden van calorieën. Deze korte maar intensieve vorm van training, waarbij we vooral ons eigen lichaamsgewicht gaan gebruiken, zorgt ervoor dat je hartslag steeds hoog is wat zorgt voor vetverbranding. Een perfecte eerste stap naar het verhogen van je conditie!

Wekelijks op donderdag van 19u-19u30 en op zaterdag van 10u-10u30

HIIT STRENGTH

High Intensity Interval Training - kracht

Deze high intensity intervaltraining is kort maar krachtig! Op 30 minuten tijd word je tot het uiterste gedreven door een gemotiveerde trainer. Je traint aan de hand van een halter, gewicht schijf, rekkers of je eigen lichaamsgewicht. Na deze full body work-out zul je versteld staan van hoe hard je kan trainen op een korte tijd!

Wekelijks op donderdag van 18u-18u30 en op zaterdag van 9u-9u30

STRENGTH & MOBILITY TRAINING

Begeleiding & training

Een training waarbij de focus ligt op bewegelijkheid en het versterken van de belangrijkste spieren. Doordat de intensiteit van de training laag ligt kan iedereen hieraan deelnemen op zijn eigen niveau. Een goede balans tussen stabiliteit en mobiliteit verlaagd de kans op spier- en gewrichtspijnen. Deze training heeft als doel het verbeteren van de levenskwaliteit.

Wekelijks op donderdag van 20u-21 en op zaterdag van 11u-12u

 

+32 (0)4 77 26 02 78

©2019 by Ascesis Performance Performance. Proudly created with Wix.com