top of page

Training

Educatie

Sportverzorging

Training

Training

Performance training

Performance training heeft als doel het verbeteren van je kracht en stabiliteit, mobiliteit, bewegelijkheid, snelheid, richtingsveranderingen en sportspecifieke uithouding.

Dit type training is zowel mogelijk buiten het seizoen om optimaal voorbereid te zijn als binnen het seizoen om steeds het beste van jezelf te kunnen geven.

DSC02048.jpg
DSC06996.jpg

Personal training

Tijdens personal training staat je persoonlijke doel centraal. Via gepersonaliseerde schema's en begeleiding werken we naar een gezond en evenwichtig lichaam.

Educatie

Advies

Les geven

Om jezelf te blijven ontwikkelen als trainer is het belangrijk om je frequent bij te scholen. Ascesis biedt bijscholingen op vraag en maat van elke trainer aan. 

Heb je over een bepaald onderwerp niet voldoende kennis of wil je een jonge groep trainers een grotere praktische bagage geven, aarzel dan niet om contact op te nemen! 

DSC06819.jpg
DSC06920.jpg

Advies

Als adviseur wordt er expertise en kennis met de trainer of club gedeeld met als doel hen te voorzien van de noden om progressie te blijven maken.

Ter plaatste wordt er kennis gemaakt met de trainer en atleten. Daarna worden ze ondersteund tijdens het volledige proces tot de juiste oplossing bereikt is. 

Sportverzorging

Sportverzorging

Aan de hand van sportmassages en specifieke stretching versnellen we het recuperatieproces. 

Daarnaast zorgt een sportmassage voor een relaxatie van de spieren zodat je steeds fit aan de start van een training of wedstrijd staat.

DSC02248.jpg
bottom of page